×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag: 8.30-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-12.30 en 13.00-16.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Klantenservice » Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn VerzekerVoordelig.nl: een ‘intermediairbedrijf’ in verzekeringen. Nu zult u wellicht denken, wat houdt deze term precies in? Deze vraag krijgen wij vaker. Kort gezegd, wij bieden u een online platform waarop u diverse verzekeringen kunt vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Zo vergelijken wij onder meer autoverzekeringen, scooterverzekeringen en bootverzekeringen van een groot aantal verzekeraars in Nederland.


Lees meer over ons team


Door verzekeringen eenvoudig te vergelijken op onze website kunt u veel tijd en geld besparen. Uiteindelijk kunt u, na het maken van een snelle vergelijking, de verzekering met de beste prijs-kwaliteitverhouding online afsluiten via onze website. Vanaf dat moment bent u ook direct verzekerd van de uitstekende service die wij nastreven!


Bekijk al onze verzekeringenWie bent u?
Wie bent u?

Wie bent u? Inderdaad. Voor ons is deze vraag heel erg belangrijk. Als één van de eerste online vergelijkingsites op het internet is het altijd ons voornemen geweest om mensen een uitzonderlijke service te bieden. Wij geloven hiermee in een persoonlijke benadering. Dat doen wij nog steeds. Met veel plezier gaan wij het gesprek aan met onze klanten. De omvang van ons bedrijf zorgt ervoor dat wij deze persoonlijke benadering na al die jaren nog steeds aan u kunnen bieden.Waar streven wij naar?

In de ingewikkelde en nogal bekritiseerde verzekeringswereld proberen wij onze klanten van duidelijkheid te voorzien. Een nuchter boerenverstand speelt hierin een sleutelrol. Net als transparantie. Het belang van u als klant staat altijd voorop. Op grond van onze missie zijn er dan ook een aantal kernwaarden waar wij dagelijks mee werken.


Klaas Kroezen en Marleen Kroezen-KoemanGedegen

Wij bieden graag helderheid en gemak aan onze klanten. Duidelijkheid en snelle informatievoorziening maakt ons leven makkelijker.

 

Scherp

Op onze website bent u verzekerd van het selecteren van kwaliteitsproducten tegen scherpe premies.

 

Snel

Wij zijn bereikbaar via internet, telefoon, chat en fax. Een schade kunnen wij daarom snel en zorgvuldig afhandelen


 

Volledig onafhankelijk

Wij zijn in 1991 gestart als volledig onafhankelijke intermediair tussen verzekeraars en klanten. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds volledig onafhankelijk. Dat zullen wij ook altijd blijven. Dit zorgt ervoor dat u met een aantal muisklikken een geheel objectieve vergelijking kunt maken voor onder andere een autoverzekering, scooterverzekering en bootverzekering!


"Onafhankelijk? Hoe verdienen jullie dan?” Dit is een veelgehoorde vraag die toch wel wat uitleg nodig heeft. Als online tussenpersoon ontvangen wij een vergoeding indien er via onze website een verzekering wordt afgesloten. Deze vergoeding kan zowel eenmalig als doorlopend zijn, afhankelijk van de soort verzekering. Met dit geld kunnen wij klanten voorzien van advies, regelen wij de afhandelingen van schades en verbeteren wij onze website.


Focus op service en toegankelijkheid

Vanaf de oprichting zijn wij volkomen gericht op het bieden van een uitstekende service en toegankelijkheid naar klanten toe. Nog iedere dag proberen wij onszelf hierin te verbeteren. Wij zullen er altijd alles aan doen om klanten een positieve ervaring te bezorgen. Doordat wij vanaf 2000 via het internet werken hebben wij onze service volledig kunnen richten op onze klanten, op u dus. De klant is en blijft bij ons koning!


Lees meer over onze klantenservice
Bel ons: 0228-511211  |   Stuur ons een e-mail   |   Chat met ons   |   Like ons op Facebook   |   Volg onze blogMeer dan 10300 mensen ontvangen maandelijks nieuwe blogs per e-mail