×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag: 8.30-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-12.30 en 13.00-16.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Klantenservice » Social Media

VerzekerVoordelig.nl op social media

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent verzekeringen? Met de social media kanalen van VerzekerVoordelig.nl bent u hiervan verzekerd! Neem daarom snel een kijkje op een van de onderstaande media!

Onze Weblog

De Weblog van VerzekerVoordelig.nl geeft u toegang tot het meest recente financiele nieuws, ontwikkelingen en artikelen. Bovendien vindt u hier handige informatie wat betreft verzekeringen, en staat het vol met bruikbare tips. Op deze manier hopen wij u, onze klant, een overzicht te geven van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringsbranche. Wij proberen u op deze manier te helpen om de juiste verzekering te kiezen die aansluit op uw persoonlijke situatie. Heeft u een vraag over een artikel? Reageer dan op onze artikelen of stel uw vraag op een andere manier aan een van onze medewerkers.

Twitter

Bent u een fervent twitteraar? Volg ons dan op Twitter! Wij zorgen ervoor dat u bij bent wat betreft het belangrijkste nieuws en ontwikkelingen in de verzekeringsbranche! Daarnaast staan wij open voor suggesties en beantwoorden wij graag uw vragen over onze producten en dienstverlening.

facebook logoFacebook

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina! De Facebook-pagina van VerzekerVoordelig.nl houdt u op de hoogte van interessante ontwikkelingen in onze branche die een reden kunnen zijn voor discussie. Discussies kunnen worden opgestart door te reageren op een bericht. Aarzel dus niet en geef uw mening over de berichten! Op deze manier krijgt iedereen de mogelijkheid om te leren van elkaar en worden nieuwe ideeën de wereld ingeschoten. Like ons op Facebook om u te verzekeren van de meest recente updates op verzekeringsgebied!

LinkedIn

Hebben uw goede ervaringen met VerzekerVoordelig.nl ertoe geleid dat u ons bedrijf leuk bent gaan vinden? Dan kunt u ons, naast Facebook en Twitter, ook volgen op LinkedIn. Op deze pagina vindt u de laatste updates omtrent ons bedrijf en kunt u interessante artikelen over verzekeren terugvinden.