×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag: 8.30-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-12.30 en 13.00-16.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Nieuws

VerzekeringsBlog vol met tips en handige info

Iedereen in Nederland heeft standaard een eigen risico van €385,-. Toch kiezen steeds meer mensen voor een vrijwillig eigen risico boven op het verplichte eigen risico, waar een lagere premie tegenover staat. Toch kan het verhogen van het eigen risico ook nadelig uitpakken.
Een inbraak in uw huis kan grote emotionele en materiële schade met zich meebrengen. Maar wist u dat er na een eerste inbraak bij één op de twaalf slachtoffers opnieuw wordt ingebroken (8,3%)?Dit constateert het Verbond van Verzekeraars na het doen van een eigen onderzoek.
In de nacht van zaterdag 28 oktober op zondag 29 oktober gaat de wintertijd in. Precies om drie uur s ’nachts zal de klok één uur achteruit gaan. Door de vroeg invallende duisternis en een verstoord bioritme, volgt er ieder jaar een opvallende piek in het aantal aanrijdingen na het ingaan van de wintertijd.
Steeds meer mensen verhuren een kamer of woning via Airbnb. Airbnb is een online marktplaats voor het (ver)huren van woningen. Toch brengt dit risico’s met zich mee. Wie vergoedt bijvoorbeeld de schade aan uw woning, toegebracht door de huurder? Veel mensen denken bij het verhuren van hun woning niet na over hoe zij verzekerd zijn.
Vandaag de dag loopt ongeveer één op de drie huwelijken uit op een echtscheiding. Een scheiding brengt vaak veel leed met zich mee en dikwijls ook een zware financiële last voor beide ex-partners. Bij een echtscheiding moet er veel geregeld worden, maar weet u hoe het zit met de verzekeringen?
Wilt u graag stoppen met roken, maar bent u er nog niet in geslaagd? Doe dan als nog mee aan Stoptober! Stoptober daagt mensen uit om vanaf 1 oktober een maand lang te stoppen met roken. Mensen die er in slagen een maand lang niet roken hebben namelijk 5 keer zo veel kans om voorgoed te stoppen met roken. Hoe meer mensen mee doen, hoe makkelijker het wordt om te stoppen. Wat veel mensen niet weten, is dat u een beroep kunt doen op uw zorgverzekering als u wilt stoppen met roken.

Meer dan 10300 mensen ontvangen maandelijkse nieuwe blogs van ons per e-mail.