×
Klantenservice

Bereikbaar:
Maandag t / m vrijdag: 8.30-17.00 uur
Zaterdag: 9.00-12.30 en 13.00-16.00 uur

Bel 0228-511211 Chat met ons Mail ons WhatsApp ons
VerzekerVoordelig maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie vind u hier.

Door op "Accepteren" te klikken of gebuik te maken van onze website stemt u automatisch in met ons cookiebeleid.
Navigatie Link overslaanHome » Mijn Polismap

De polismap

Uw hele polismap makkelijk en snel te bekijken in één duidelijk overzicht op uw mobiele telefoon, tablet of computer.
 

Voordelen:

  • Eenvoudig wijzigingen doorvoeren
  • Makkelijk uw schade(s) melden
  • Al uw verzekeringen in één overzicht
  • Nieuwe verzekeringen afsluiten op basis van uw bekende gegevens
  • Pakketkorting oplopend tot 11%


Deze pagina toont 6 screenshots ter verduidelijking van de digitale omgeving van de applicatie. Als voorbeeld is gekozen voor een autoverzekering.

In de applicatie kunt u er voor kiezen om een voordeelpakket af te sluiten. In dit voordeelpakket worden uitmuntende dekkingen tegen een scherpe premie aangeboden. In dit voordeelpakket kan de korting, bij het sluiten van meerdere verzekeringen, oplopen tot 11%. U kunt uzelf registreren door op de onderstaande button te klikken.

Download de app:Hoe ziet de app eruit?


 

Vanaf het startscherm van de app kunt u naar de pagina "mijn gegevens" gaan. Hier kunt u al uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen.
 

Op de pagina "voertuigen" ziet u al uw verzekerde voertuigen. U kunt hier ook voertuigen toevoegen en wijzigen. De persoon van het voorbeeld heeft zoals u ziet twee voertuigen in zijn bezit.
 

Wanneer u in het scherm "voertuigen" op één van de voertuigen klikt, komt u op dit scherm terecht. Hier kunt u alle gegevens over het betreffende voertuig inzien.
 

Als u weer terug gaat naar het startscherm, kunt u naar de pagina "mijn polissen" navigeren. Op deze pagina kunt u door op een polis te klikken, alle gegevens over uw polis inzien.
 

Als u in het scherm "mijn polissen" op een polis klikt, komt u in een bovenstaand scherm terecht. Hier kunt u onder andere de gekozen dekking en de premie vinden.
 

Indien u schade heeft opgelopen kunt u in het startscherm voor de optie "schade melden" kiezen. Het keuzemenu dat verschijnt maakt het melden van schade gemakkelijk en snel.